Ik ben Ton-Peter Spaapen

TONPETER SALESPIRATOR 2014Ik ben Ton-Peter Spaapen, Salespirator. Aangenaam.  

Ik geloof in mensen, in hun talenten, dromen en hun geweldige potentieel. Als ondernemer ben ik optimistisch over 'morgen' en over de mogelijkheden voor ambitieuze bedrijven om te groeien. Ik begeleid organisaties om deze resultaat verbeteringen te realiseren en ik coach ondernemers.

Naam      : Ton-Peter Spaapen

Mob          : 06-20602868

Email        : tp@salespiration.com

LinkedIn   : http://nl.linkedin.com/in/tonpeterspaapen

Wat mij inspireert:  Ondernemen, mensen helpen hun potentieel te ontketenen, klanten succesvol maken en sales: Dat inspireert mij. Vanaf mijn jeugd al.  Toen ik 15 was werkte ik mee in het familie bedrijf van mijn ouders. In juli 1991 werd ik 25, en richtte mijn eerste bedrijf op in Direct Sales & Marketing van 'healthcare' mobiliteit producten met Retail bedrijf. Op mijn 35ste startte ik met Ontketen Je Potentieel, gevolgd door de oprichting van een bedrijf in management trainingen en IT opleidingen. Sinds 2001 heb ik zo'n 1000 bedrijven en ruim 33.000 professionals geholpen met trainingen. Het potentieel van mensen helpen ontketenen dus. Dat geeft me energie.

Inspiratie is voor mij dus de essentie, de oorsprong, de waakflam van succes met voldoening. "De geest inademen" is de basis voor creatie, ondernemen, persoonlijke ontwikkeling en zakelijke groei. Voor commerciële bedrijven, uit deze groei zich uiteindelijk in o.a. omzet en winst. Als oprichter en salespirator komt mijn ervaring, hartstocht en visie, optimaal tot zijn recht voor klanten en collegas.  

Mijn achtergrond: Na mijn studie bedrijfskunde ben ik gestart in de sales. Ik ben werkzaam geweest in de reclame/direct marketing, in de IT hardware en software, 10 jaar in 'healthcare mobility' in ontwikkeling, directe verkoop, channel sales, Europesche distributie, gevolgd door inmiddels 18 jaar in internationale training & coaching business; Sales, Leiderschap, NLP & Communicatie, Microsoft- & Cisco IT opleidingen + e-learning software. Door ruim 1000 klanten te hebben gediend in het MKB, ben ik goed bekend met de uitdagingen, kansen en bedreigingen voor ondernemers. 

Mijn eerdere Rollen: account executive, account manager, salesmanager, DGA (in healthcare), sales & marketing manager, algemeen directeur, interim manager/management consultant, general manager, trainer/coach, spreker en DGA (in learning & leidershap) Om een kompleter beeld te krijgen van mij, nodig ik je graag uit om mijn linked In profiel te bekijken of mijn biografie te lezen. Bel me gerust op voor koffie en kennismaking. Ik kijk er naar uit.

 

 

Assessments

Coaching